Amazon Sorry Bhaisaab Mini TV Quiz Answers Win 40000 | Flipkartdailytrivia.com

Amazon MiniTV Quiz Answers Added, Now read & Solve Amazon Mini tv The Sorry Bhaisaab Quiz. The Sorry Bhaisaab Mini tv Quiz Contest Started today to promote amazon’s prime video special show.

Amazon The Sorry Bhaisaab Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win 40000 Pay Balance. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Amazon Quiz Answers

How to Play Amazon MiniTV The Sorry Bhaisaab Quiz – 3 January 2022

Table of Contents

How to Play Amazon MiniTV The Sorry Bhaisaab Quiz – 3 January 2022Amazon Adulting MiniTV Quiz Answers & QuestionsAmazon MiniTV Quiz Details, Timing & Prizes

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.2. Open & Sign in to the Amazon App.3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz4. There will be a total of 5 questions5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon MiniTV The Sorry Bhaisaab Quiz Answers Today Win 40000

Quiz Page: Play Now

Answer: (D) It is FREE

for Fast Answers updates: Follow us on Telegram

The Sorry Bhaisaab MiniTV Quiz Questions Today

Q1: How much do I have to pay to watch ‘Sorry Bhaisaab’ on amazon miniTV?

Answer: (D) It is FREE

Amazon Redmi Note 11T 5G Quiz Answers Today Win Smartphone

Amazon Smartphone of the Year Quiz Answers

Amazon Tecno Spark 8T Quiz Answers (200 Winners)

Amazon International Animal Rights Day Quiz Answers

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers

FOLLOW TELEGRAM CHANNEL (44K)
LIVE ANSWERS ON YOUTUBE (28K SUB)
DOWNLOAD flipkatdailytrivia.com APP

Amazon Nobel Prize Day Quiz Answers

Amazon Home & Kitchen Edition Quiz Answer

Amazon Alexa Built in Smartphones Quiz Answers

Amazon December Edition Quiz Answers Today

Amazon December Edition Pictionary Quiz Answers

Amazon Emerging brand days Quiz Answers

Amazon MiniTV Gupt Gyaan Quiz Answers Today Win 40000

Answer: (A) Ashlesha Thakur
Answer: (B) Teenagers
Answer: (A) Anuj
Answer: (C) Amazon miniTV
Answer: (D) It is FREE

Q1: ‘Ritu’ is played by ___ in The Sorry Bhaisaab.

Answer: (A) Ashlesha Thakur

Q2: The Sorry Bhaisaab showcases insecurities and fear of uncertainty in love experienced by___?

Answer: (B) Teenagers

Q3: Vishesh Bansal appeared as______ in The Sorry Bhaisaab.

Answer: (A) Anuj

Q4: The Sorry Bhaisaab is available only on___.

Answer: (C) Amazon miniTV

Q5: How much do I have to pay to watch The Sorry Bhaisaab on miniTV?

Answer: (D) It is FREE

Amazon Adulting MiniTV Quiz Answers & Questions

Answer: (A) Yashaswini Dayama
Answer: (B) Mumbai
Answer: (C) Nikhat Rizvi
Answer: (C) Amazon miniTV
Answer: (D) It is FREE

Q1: Ray’ is played by ___ in ‘The Sorry Bhaisaab S3’.

Answer: (A) Yashaswini Dayama

Q2: ‘The Sorry Bhaisaab S3’ is a story about two…. their responsibilities in ___.

Answer: (B) Mumbai

Q3: Aisha Ahmed appeared as______ in ‘The Sorry Bhaisaab S3’.

Answer: (C) Nikhat Rizvi

Q4: The Sorry Bhaisaab S3′ is available only on___.

Answer: (C) Amazon miniTV

Q5: How much do I have to pay to watch ‘The Sorry Bhaisaab S3’ on miniTV?

Answer: (D) It is FREE

Play Also:

Amazon Cricket Edition Pictionary Quiz

Amazon Funzone Puzzle Quiz Answers

Amazon OnePlus Nord 2 x PAC-Man 5G Quiz

Amazon Cadbury Quiz Answers

Amazon International Students Day Quiz

Amazon Children’s Day | Pictionary Quiz Answers

Children’s Day Quiz Answers

Festive Edition Pictionary Quiz Answers

Amazon Fun Riddles Solve And Win Quiz Answers

Amazon MiniTV Quiz Details, Timing & Prizes

Quiz Title
Amazon Quiz MiniTV Quiz

No. of Winners
5

Contest period:
10th December 2021 To 26th December 2021

Winner Announcement
15th Dec 2021

Note: Don’t Forget to Search Amazon Quiz flipkatdailytrivia.com

About The Quiz:

This Contest will onset on 10th December 2021 from 12:00:00 AM to 26th December 2021 at 11:59:59 PM. During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win 40000.

Total 5 Prizes will Provide under Amazon Quiz The MiniTV Quiz. The Prizes will be sent to the Final Winners before 15th December 2021 by Amazon courier. after the quiz ends you can check Amazon FZ Contest Winners List.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: