Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 3 January 2022 | Flipkartdailytrivia.com

Flipkart Video Contest Section is Updated with another new Show Flipkart Sirf Ek Minute Quiz & as usual, we are added Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today 3rd January 2022 with Correct Options & Questions. You can find here all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers with episode number & Name.

Sirf Ek Minute hosting by Shardul Pandit & This is an interactive quiz show for those who are information & quiz obsessed. The Host would throw 6 questions related to pop culture, general knowledge, sports, politics and social media, etc. that can make viewers win exciting Prizes.

How to Play Flipkart Sirf Ek Minute Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Sirf Ek Minute answers Quiz

5. There will be a total of 6 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gift Vouchers, SuperCoins & More.

Read Also:

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers

Daam Sahi Hai Flipkart Answers Today

Flipkart Sirf Ek Minute Flipkart Answers Today

Flipkart Quiz Answers Today

Details of The Sirf Ek Minute Contest

Contest Name
Sirf Ek Minute

Episode
170

Conducted By
Flipkart Game Zone

Date & Time
Daily 12.00 am to 11.59 pm

Prizes
SuperCoins & Gift Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today 3 January 2022

for Fast Answers updates: Follow us on Telegram

Episode 170 –

Q1: 

Answer 1: () 

Q2:

Answer 2: () 

Q3:

Answer 3: () 

Q4:

Answer 4: () 

Q5:

Answer 5: ()

Q6:

Answer 6: () 

Episode 169 – Golden Club Era

Q1: Which ‘Cool’ cricketer was the captain of the Indian team that won the 2011 Cricket World Cup?

Answer 1: (B) MS Dhoni

Q2: The instrument to play which of these sports is called a club?

Answer 2: (C) Golf

Q3: Which Ranbir Kapoor starrer shares its name with a traditional form of Marathi theatre?

Answer 3: (A) Tamasha

Q4: The Bandra-Worli Sea Link is a famous bridge over the sea in which city?

Answer 4: (D) Mumbai

Q5: A pediatrician treats mostly which of these group of people?

Answer 5: (B) Kids

Q6: Which of these is not an Indian state capital

Answer 6: (C) Ahmedabad

Episode 168 – Aamcha Maharashtra 

Q1: BrahMos is a cruise missile jointly developed by India and which other country?

Answer 1: (B) Russia

Q2: The name of which of these places is seen in the title of a 2009 movie starring Akshay Kumar?

Answer 2: (C) Chandani Chowk

Q3: A snooze button is a common feature on which of these?

Answer 3: (A) Alarm Clocks

Q4: Which of these is another name for ‘baby teeth’?

Answer 4: (B) Milk Teeth

Q5: Which of these is a province in Pakistan and a state in India?

Answer 5: (A) Punjab

Q6: Which of these Indian states has two capitals?

Answer 6: () Maharashtra

Episode 167 -Mazzedar I’phone’s

Q1: Which is the latest model of iPhone launched by Apple in 2022?

Answer 1: (D) 13

Q2: Which Chhota Bheem character shares his name with Akshay Kumar’s character from Hera Pheri?

Answer 2: (B) RAJU

Q3: Which of these cricketers does not bat and bowl with their left hand?

Answer 3: (B) Sourav G

Q4: Which of these is not an aquatic mammal?

Answer 4: (D) SHARK

Q5: Which player scored the first ever ODI double hundred in international cricket?

Answer 5: (B)BELINDA CLARK

Q6: The Birla House where Mahatma Gandhi was assassinated is located on which of these roads?

Answer 6: (A) TEES JANUARY MARG

Episode 166 -83 Ka Worldcup

Q1: December 1 is the day used to create awareness of which disease usually with a red ribbon symbol?

Answer 1: (A) AIDS

Q2: In which city would you find the Bara Imambara?

Answer 2: (C) LAKHNAW

Q3: Which cricketer will be portrayed by his son in the upcoming movie 83?

Answer 3: (A) SANDEEP PATIL

Q4: Who became the first Indian footballer to receive the Major Dhyan Chand Khel Ratna Award?

Answer 4: (A) SUNIL CHHETRI

Q5: Which state celebrates its Liberation Day on 19th December since it won freedom in 1961?

Answer 5: (D) GOA

Q6: National Mathematics Day is celebrated in honour of whose birthday on December 22nd?

Answer 6: (B) SHRINIVAS

Episode 165 – Rajsthan Ki Mithai

Q1: Which of these images depicts ghewar a sweet from Rajasthan?

Answer 1: (A) GHEEWAR

Q2: The city of Fatehpur Sikhri was built by which Emperor?

Answer 2: (A) AKBAR

Q3: Which of these is issued by banks to an account holder for recording sums deposited and withdrawn?

Answer 3: (A) PASSBOOK

Q4: Choose the sport that originated in India.

Answer 4: (B) KHO-KHO

Q5: Which is the strongest bone in the human body?

Answer 5: (B)FEMUR

Q6: Which of these sports does not involve the use of racquets?

Answer 6: (B) FOOTBALL

Episode 164 – Once Upon A Time

Q1: The deadly Gas Tragedy happened in which Indian city on December 1984?

Answer 1: (B) BHOPAL

Q2: Which of these is a famous Indian rock band?

Answer 2: (A) INDIAN OCEAN

Q3: Good Knight/Mortein and Baygon are all brands selling for?

Answer 3: (B) MOSQUITO REPELLENTS

Q4: Which hit TV series had the character Rosesh who wrote bad poetry?

Answer 4: (C) SARBHAI VS SARABHAI

Q5: Which of these is the name of a Unilever Skincare brand and also a bird?

Answer 5: (C) DOVE

Q6: Which actor’s son Ahan is making his debut with the Tadap?

Answer 6: (B) SUNIL SHETTY

Episode 163 -Hacking Ka Zamana

Q1: Wolf/Jackal and the Fox all belong to which of these families?

Answer 1: (A) DOG

Q2: Gaining unauthorized access to data in a computer is known by which of these terms?

Answer 2: (A) HACKING

Q3: A doctor takes your radial pulse by feeling what part of the body?

Answer 3: (B) WRIST

Q4: In sericulture which of these is usually fed to silkworms?

Answer 4: (B) MULBERRY LEAVES

Q5: Which Indian state has the world’s highest post office?

Answer 5: (A) HIMACHAL PRADESH

Q6: In the acronym ‘LASER’ what does ‘L’ stand for?

Answer 6: (B) LIGHT

Episode 162 -Mughal e Azam

Q1: What type of animal is Baloo in the Jungle Book?

Answer 1: (A) BEAR

Q2: One of the first cases of which Covid variant was discovered in South Africa?

Answer 2: (C) OMICRON

Q3: In the 1960 historical epic ‘Mughal e Azam’ Anarkali’s charcater was played by which actress?

Answer 3: (C) MADHUBALA

Q4: Which cricketer is the first to cross 3000 runs in T201 cricket?

Answer 4: (A) VIRAT KOHLI

Q5: Which is the second largest country in the world by area?

Answer 5: (B) CANADA

Q6: COP26 was a conference that addresed what global crisis?

Answer 6: (D) CLIMATE CRISES

Episode 161 – Machu Pichu

Q1: On December 2nd which of these is observed to remember the Bhopal Gas Tragedy?

Answer 1: (B) NATION POLLUTION DAY

Q2: Which branch of the Indian Armed Forces celebrates its annual day on December 4th?

Answer 2: (C) NAVY

Q3: Which ‘enormous’ monument part of the New Seven Wonders of the World is located in Rome?

Answer 3: (D) COLOSSEUM

Q4: Who was the first Indian occupant of the Rashtrapati Bhavan?

Answer 4: (B) C. RAJAGOPALACHARI

Q5: Which of these cities is famous for its blue pottery?

Answer 5: (B) JAIPUR

Q6: NASA launched a spacecraft called DART that will crash into which of these?

Answer 6: (A) ASTEROID

Episode 160 – The Queen Of Bollywood

Q1: Which Mughal emperor built the ‘Bibi Ka Maqbara’ for his deceased wife in an attempt to outshine his father’s masterpiece?

Answer 1: (C) Aurangzeb

Q2: Jeetan Patel/Dipak Patel and Ajaz Patel have been a part of which country’s cricket team?

Answer 2: (C) NEW ZELAND

Q3: Which company’s mascot ‘Gattu’ was created by renowned cartoonist R.K. Laxman?

Answer 3: (B) ASIAN PAINT

Q4: Which snow-capped volcano is the highest peak in the continent of Africa?

Answer 4: (C) MT KILIMANJARO

Q5: In the 2019 film Panga the character of Kangana Ranaut is a world champion in which sport?

Answer 5: (C) KABBADI

Q6: Who took oath as the 16th Chief Minister of Punjab in September 2022

Answer 6: (C) CHARANJIT SINGH CHANDNI

Episode 159 -Bollywood Dhamaka

Q1: In which of these songs would you see a real life husband and wife pair?

Answer 1: (B) KAJRA RE

Q2: The river Indus which gives India its name takes birth in which country?

Answer 2: (A) CHINA

Q3: Identify the odd one out with respect to the Nirma jingle.

Answer 3: (D) PUSHPA

Q4: Who among these called the ‘Mozart of Madras’?

Answer 4: (B) AR RAHMAN

Q5: Pasteurization is a process mostly associated with which of these?

Answer 5: (A) MILK

Q6: Which alliteratively named person became the first female president of India

Answer 6: (C) PRATIBHA PATIL

Episode 158 -Silicon Vally Of India

Q1: Find the odd one out with respect to their spouses.

Answer 1: (B) SHAH RUKH KHAN

Q2: December 10 is observed as what day?

Answer 2: (A) HUMAN RIGHTS

Q3: Which Indian city pioneering in the IT industry was called the Silicon Valley of India?

Answer 3: (C) BENGALURU

Q4: Which of these players was not retained by Mumbai Indians before the 2022 IPL auction?

Answer 4: (D) HARDIK PANDYA

Q5: Who gives out the Padma awards every year to the recipients?

Answer 5: (B) PRESIDENT

Q6: Which of these animals has an area of the ground named after them in cricket?

Answer 6: (B) COW

Episode 157  -Ishq Wala Love

Q1: After China and India which is the third most populated country in the world?

Answer 1: (A) U.S

Q2: To protest the series of British laws and taxes against which of these did Mahatma Gandhi march to Dandi in 1930?

Answer 2: (B) SALT

Q3: To protest the series of British laws and taxes against which of these did Mahatma Gandhi march to Dandi in 1930?

Answer 3: (B) BENAZIR B

Q4: Te Amo’ means ‘I love you’ in which of these languages?

Answer 4: (A) SPANISH

Q5: A 2012 Bollywood movie featuring Ranbir Kapoor and Priyanka Chopra shares its name with which milk based sweet?

Answer 5: (A) BARFI

Q6: Which indigenously manufactured car shares its name with an account of India written by the Greek historian Megasthenes?

Answer 6: (B) INDICA

Episode 156 -Khulke Jeeneka

Q1: To which of these countries do the characters in Zindagi Na Milegi Dobara

Answer 1: (B) SPAIN

Q2: If Mahatma Gandhi is the father of the nation in India who is it in Pakistan?

Answer 2: (A) OPTION A – MOHAMMAD ALI JINNAH

Q3: Which of these is an insulator and does not conduct electricity?

Answer 3: (A) RUBBER

Q4: What imaginary line divides the world into two hemispheres?

Answer 4: (A) EQUATOR

Q5: A pediatrician treats mostly which of these group of people?

Answer 5: (B) KIDS

Q6: In reference to the Prime Meridian-What does the G in ‘GMT’ stand for?

Answer 6: (B) GREENWICH

Episode 155 – Queen Of Zhansi

Q1: A festival in Nagaland named after which bird takes place in December every year?

Answer 1: B – HORNBILL

Q2: Which of these companies does not make laptops?

Answer 2: C – BAJAJ

Q3: Which of these is not a pain relief product?

Answer 3: C – PANTENE

Q4: Red/fire and bullet are species of which insect?

Answer 4: C – ANT

Q5: Which of these materials is made on a loom?

Answer 5:  A – CLOTHS

Q6: Rani Lakshmibai was the queen of which princely state?

Answer 6: D – JHANSI

Episode 154 – Midnight Freedom

Q1: Haemoglobin the protein found in the blood is rich with which of these metals?

Answer 1: (A) IRON

Q2: What part helps fish breathe underwater?

Answer 2: (B) GILLS

Q3: In which state is India’s wettest region located?

Answer 3: (B) MEGHALAYA

Q4: On which country did the US drop two atom bombs in 1945?

Answer 4: (B) JAPAN

Q5: Which country was formed on December 2 – 1971? It consisted of smaller states like Sharjah Abu Dhabi & Dubai.

Answer 5: (C) UNITED ARAB EMIRATES

Q6: Who said ‘At the stroke of the midnight hour when the world sleeps India will awake to life and freedom’?

Answer 6: (OP 1 – A) JAWAHAR

Episode 153 – Super Se Bhi Upar

Q1: In texting language what does ‘S’ the acronym ‘ASAP’ stand for?

Answer 1: (C) SOON

Q2: Green Black and Oolong are types of which of these?

Answer 2: (B) TEA

Q3: The longest river in Asia originates in which country?

Answer 3: (B) CHINA

Q4: What part of the Human body has more than 80 billion neurons?

Answer 4: (B) BRAIN

Q5: VIBGYOR is an acronym associated with which of these phenomenons?

Answer 5: (C) RAINBOW

Q6: Which of these computer keyboard symbols is also found on a standard telephone keypad?

Answer 6: (B) Option 2

Episode 152 – House Of The Dragon

Q1:  Which of these companies makes musical instruments as well as as

Answer 1: (D) YAMAHA

Q2: Which of these is not an element in the periodic table?

Answer 2: (C) GLUCOSE

Q3: A verse of usually two lines in Urdu shares its name with which animal?

Answer 3: (B) SHER

Q4: What is the government’s cleanliness drive called?

Answer 4: (A) SWACHH BHARAT

Q5: Core i3 i5 and 17 are computer processors made by which company?

Answer 5: (B) INTEL

Q6: House of the Dragon is the prequel series to which superhit TV show?

Answer 6: (C) GAME OF THRON

Episode 151 -Hamara Bajaj

Q1: Which state’s new year is called Best Varas?

Answer 1: (A) GUJRAT

Q2: Tour de France is the most popular event in which sport?

Answer 2: (A) CYCLING

Q3: Pulsar is a motorbike made by which of these companies?

Answer 3: (C) BAJAJ

Q4: Which billionaire sold around $5 billion worth of his company’s stock after taking a Twitter poll?

Answer 4: (A) ELON MUSK

Q5: What is the full form of the popular multiplayer game DoTA?

Answer 5: (B)DEFENCE OF THE ANTIENTS

Q6: How many wickets did India take against Pakistan in the 2022 T20 World

Answer 6: (A) O

Episode 150 -I’m popstar

Q1: In which of these outlets in India can you order a Maharaja Mac?

Answer 1: (C) MC DONALD

Q2: Mandarin and Cantonese are languages mainly used in which of these countries?

Answer 2: (D) CHINA

Q3: Where is India’s only active volcano located?

Answer 3: (A) ANDAMAN AND NIKOBAR

Q4: Sanskrit for ‘Moon Vehicle’ which was the first lunar satellite launched by India?

Answer 4: (B) CHANDRAYAN

Q5: The cosmetic brand Lakmé is named after which Hindu goddess?

Answer 5: (C) Goddess Lakshmi

Q6: Which of these famous structures was not built as a tomb?

Answer 6: (D) LEANING TOWEL OF PISA

Episode 149 – Abracadabra Ali Baba

Q1: Which of these has been included in the 2024 Olympics as a sport?

Answer 1: (C) BREAK DANCING

Q2: The actor Shailesh Lodha plays which character who narrates Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah?

Answer 2: (B) TAARAK MEHTA

Q3: Which of these teams did India face at the 2022 T20 World Cup?

Answer 3: (D) NAMIBIA

Q4: Which of these directors was awarded the Padma Shri in 2022?

Answer 4: (D) KARAN

Q5: What is the codeword which opens the cave in Ali Baba’s story?

Answer 5: (B) KHUL JA SIM SIM

Q6: Which of these animals does not have a striped or spotted patterned skin?

Answer 6: (C) HIPPOPOTAMUS

Episode 148 – New Social World

Q1: By which of these names is Facebook’s parent company now known?

Answer 1: (C) META

Q2: Which Indian wrote the national anthem of Bangladesh?

Answer 2: (B) RABINDRANATH T

Q3: Tim Cook completed 10 years as the CEO of which company?

Answer 3: (B) APPLE

Q4: Which of these films had a female music director?

Answer 4: (B) GANGS OF VASEPUR

Q5: Puneeth Rajkumar who passed away in October 2022 was a superstar in which film industry?

Answer 5: (A) KANNADA

Q6: Which of these teams did India not play in the 2022 men’s T20 World Cup?

Answer 6: (B) BANGLADESH

Episode 147 – I’m lovin It

Q1: Which of these places is not a hill station?

Answer 1: (B) VARANASI

Q2: Sodium Chloride is the chemical name of which of these everyday products?

Answer 2: (C) SALT

Q3: Colonel Sanders the founders of which of these companies is also seen on its logo?

Answer 3: (B) KFC

Q4: After which freedom fighter is the electric locomotive unit of the Indian Railways at Asansol in West Bengal named?

Answer 4: (D) CHITTRANJAN DAS

Q5: Books like Arundhati Roy’s The God of Small Things and Aravind Adiga’s The White Tiger have won which of these prestigious awards?

Answer 5: (A) BOOKER PRIZE

Q6: A kilogram is a unit of weight that is equal to how many grams?

Answer 6: (C) 1000

Episode 146 – Nazrein Garam Masala 

Q1: Which movie’s sequel starring Saif Ali Khan and Rani Mukerji has released in November 2022?

Answer 1: (A) Bunty Aur Babli

Q2: Which of these games involves hitting a stack of stones with a ball?

Answer 2: (D) Pitthu

Q3: Shinzo Abe the ex-PM of which country got the Padma Vibhushan award in 2022?

Answer 3: (A) Japan

Q4: The first episode of a TV series is called by what name this is same as a profession?

Answer 1: (C) Pilot

Q5: Who painted the Mona Lisa?

Answer 2: (B) LEONARDO  DA VINCHI

Q6: Which Cartoon Network character had his own laboratory?

Answer 3: (A) DEXTER

Episode 145 – Kashmir to Kanyakumari

Q1: India lost the 2014 T20 World Cup final to which country?

Answer 1: D- SHRI LANKA

Q2: The old name of which South Indian place was Cape Comorin?

Answer 2: A – KANYAKUMARI

Q3: Which hills get their name due to violet-blue flowers?

Answer 3: A – NILGIRI

Q4: Which of these is not a cricket fantasy league app?

Answer 4: C –  ESPN CRICINFO

Q5: Ranveer Singh plays the role of Murad in which film?

Answer 5: D –  GULLY BOY

Q6: Which of these special train tours was launched in Delhi in November 2022?

Answer 6: B – SHRI RAMAYAN

Episode 144 – Bollywood Ki Haseena

Q1: Which of these places was named after a real person?

Answer 1: A – JAMSHEDPUR

Q2: Which newspaper was originally called The Bombay Times and Journal of Commerce?

Answer 2:  C- TIMES OF INDIA

Q3: SBI opened which floating facility in Dal lake – Srinagar?

Answer 3: B – ATM

Q4: Who ended their tenure as the coach of the Indian men’s cricket team in 2022?

Answer 4: D – RAVI SHASTRI

Q5: Sudarsan Pattnaik is an Indian artist who uses what material to create his sculptures?

Answer 5: C –  SAND

Q6: Which actress made her debut with the movie Rockstar?

Answer 6: D – NARGIS FAKHRI

Episode 143 – Daag Ache Hai

Q1: What do u in USB stands for?

Answer 1: B –  UNIVERSAL

Q2: Daag ache hai is the tagline of which brand?

Answer 2:  C- SURF EXCEL 

Q3: Which of these actors has not appeared in a negative role in the Dhoom series?

Answer 3: D- AKSHAY KUMAR

Q4: Duty-free shops are usually found at which of these?

Answer 4: D- AIRPORT

Q5: Which of these is not a unit in the metric system?

Answer 5: B -POUND

Q6: Vishwanathan Anand is an Indian former world champion in which sport?

Answer 6: A-CHESS

Episode 142 -I’m A Popstar

Q1: Serena Williams is a star in which sport?

Answer 1: (C) TENNIS

Q2: Magahi paan is an after-meal delicacy originating from which state?

Answer 2: (D) BIHAR

Q3: Which of these is the largest internal organ in the human body?

Answer 3: (A) LIVER

Q4: Which of these is not a percussion instrument?

Answer 4: (C) VEENA

Q5: If a team has to score 400 runs from 50 overs in a match what is the required run rate?

Answer 5: (D) 8

Q6: Which of these western musicians is a famous rapper?

Answer 6: (B) EMINEM

Episode 141 -Fizz Ka Mazza

Q1: Which of these is a medical institute?

Answer 1: (C) AIIMS

Q2: What is the currency of most of the countries in the European Union region?

Answer 2: (D) EURO

Q3: What is the full form of the government body CBI?

Answer 3: (B) CENTRAL BUREAU

Q4: Which of these is associated with tracking records held by Indians and also the name of a soft drink?

Answer 4: (C) LIMCA

Q5: Marina is a famous beach in which Indian city?

Answer 5: (D) CHENNAI

Q6: Which of these is not a science and educational channel?

Answer 6: (B) POGO

Episode 140 –  A WALK IN SPACE

Q1: Which team won the 2022 icc Men’s T20 world cup

Answer 1: (B) AUSTRALIA

Q2: Bhopal’s world-class Habibganj railway station has been renamed after which of these royalty?

Answer 2: (A) RANI KAMLAPTI

Q3: In November 2022 Wang Yaping became the first Chinese woman to do what?

Answer 3: (A) WALK IN SPACE

Q4: Which country is involved in an ongoing civil war called ‘Tigray War’?

Answer 4: (A) ETHIOPIA

Q5: Which of these is not one of the movies in Rohit Shetty’s Cop Universe?

Answer 5: (C) CHENNAI EXPRESS

Q6: Which of these is not a rank in the Indian Army?

Answer 6: (C) ADMIRAL

Episode 139 – The Lion Of Punjab

Q1: Which of these is not a Japanese martial art?

Answer 1: (A) KARATE

Q2: In which dance form does the dancer have elaborate face paint and costume?

Answer 2: (B) KATHAKALI

Q3: Which actor played the role of Jack in movie Titanic?

Answer 3: (A) LEONARDO

Q4: Which Punjabi popstar made his Bollywood acting debut in the 2016 film Udta Punjab?

Answer 4: (D) DILJIT

Q5: Which of these countries’ flags does not have stars on them?

Answer 5: (C) BANGLADESH

Q6: What is a word that spells the same backward and forwards called?

Answer 6: (B) PALINDROME

Episode 138 -Videshi Cartoon

Q1: Which of these is issued by the ministry of external affairs?

Answer 1: (A) PASSPORT

Q2: Anime is a form of cartoons of which country?

Answer 2: (A) JAPAN

Q3: In cricket what is a fast full toss above the waist called?

Answer 3: (C) BEAMER

Q4: India observes anti-terrorism day on May 21 st on the death anniversary of which Indian pm?

Answer 4: (B) RAJIV GANDHI

Q5: Recipients of the 2022 Nobel peace prize maria Tessa and Dmitri muratov belong to which of these professions?

Answer 5: (A) JOURNALIST

Q6: After which former Indian prime minister is the airport at the Lucknow named?

Answer 6: (A) CHARN SINGH

Episode 137 – Selfie Le Le Re

Q1: What is the name of the person who makes the BB Ki Vines videos?

Answer 1: (B) BHUVAN BAM

Q2: The Star Sports ad campaign for India vs Pak World Cup match in 2015 is popular by what two-word name? 

Answer 2: (A) MOUKA-MOUKA

Q3: Which color does the South African cricket team wear in ODIS?

Answer 3: (B) GREEN

Q4: What is the name for the camera feature which shoots long hours of footage in a few frames?

Answer 4: (C) TIMELAMPS

Q5: Which form of art is Pandit Birju Maharaj famous for?

Answer 5: (B) DANCING

Q6: What does ‘D’ in ‘CD’ and the second ‘D’ in ‘DVD’ stand for?

Answer 6: (D) DISC

Current Live Quizzes on Flipkart

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Oppo Challenge with Ranbir Kapoor Quiz

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

Flipkart Kaun Who did it Quiz Answers Today

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today Season 2

Flipkart Power Play Answers Today Win – Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  Today Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today Win – Gifts

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today khoj apradhi ki

Flipkart FYI Quiz Answers Today For Your Information Quiz

Flipkart Aage Kya Answers Today Atrangi Drams Win Realme 8 Pro

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Vote & Win Prizes

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Win SuperCoins

Episode 136 – Journey Of Sabyasachi

Q1: In which of these places is the sunburn festival held?

Answer 1: (B) GOA

Q2: Which of these is not an Indian fashion designer?

Answer 2: (C) REMO D’SOUZA

Q3: Which of these is not a furniture brand?

Answer 3: (C) TVS

Q4: Which of these companies makes bedroom linens and sheets?

Answer 4: (B) BAMBAY DIENG

Q5: Which govt campaign focuses on promoting Indian products?

Answer 5: (B) VOCAL FOR LOCAL

Q6: A tollywood movie would be in which language

Answer 6: (C) TELEGU

Episode 135 -Man vs Wild

Q1: What insect gives its name to a stroke in the Olympic sport of swimming?

Answer 1: (D) BUTTERFLY

Q2: Which singer debuted in Devdas after she was spotted by the director on a singing competition on TV?

Answer 2: (B) SHREYA GHOSHAL

Q3: In Oct 2022 surgeons in New York successfully transplanted a kidney to a human patient from which genetically grown animal?

Answer 3: (C) PIG

Q4: Who among these has not appeared alongside Bear Grylls in his adventure shows?

Answer 4: (B) SALMAN KHAN

Q5: The script for which of these languages is not written left to right?

Answer 5: (D) ARABIC

Q6: Mirza Ghalib is the name most famous for which of these?

Answer 6: (B) POETRY

Episode 134 – PM Modi in America

Q1: Which of these sportspersons is a tennis star?

Answer 1: (B) SANIA MIRZA

Q2: Which of these is not a type of pen?

Answer 2: (C) LEAD

Q3: Who played the role of James Bond in the latest Bond film No Time To Die?

Answer 3: (B) DANIAL CRAIG

Q4: Which of these world leaders is the oldest?

Answer 4: (C) JOE BIDEN 

Q5: Who among these has not been a judge on Indian Idol?

Answer 5: (D) AR REHMAN

Q6: Which of these animals is not a reptile?

Answer 6: (A) FROG

Episode 133 -Meri Pant bhi Sexy

Q1: Which of these is not present inside a mobile?

Answer 1: (B) SELFIE STICK

Q2: Which clothing brand has a crocodile as its a logo?

Answer 2: (A) LACOSTE

Q3: Chinos are what type of garment?

Answer 3: (B) PANTS

Q4: What does the t in std stand for in regards to telephone?

Answer 4: (B) TRUNK

Q5: Which accessory is most famously made from pashmina?

Answer 5: (B) SHAWL

Q6: How do we better know player unknown’s battlegrounds?

Answer 6: (C) PUBG

Episode 132 – Bird, But Not A Bird!

Q1: Which of these birds is an expert swimmer?

Answer 1: (B) Penguin

Q2: What color is the Ashoka Chakra present on the Indian national flag?

Answer 2: (A) Navy Blue

Q3: How many pens are there in a box of three dozen pens?

Answer 3: (C) 36

Q4: Which of these cities was planned by the architect Vidyadhar Bhattacharya?

Answer 4: (A) Jaipur

Q5: In which of these body parts can you find the smallest bone in the human body?

Answer 5: (D) Ear

Q6: In what month of the year is Dalit History Month observed?

Answer 6: (D) April

Episode 131 – The Dimond Shill

Q1: Which of these is not a toothpaste brand?

Answer 1: (B) BOROLINE

Q2: Arjun and Sara are the names of which cricketer’s children?

Answer 2: (C) SACHIN TENDULKAR

Q3: Nelson Mandela was a leader from which country?

Answer 3: (B) SOUTH AFRICA

Q4: Which of these countries does not have Arabic as an official language?

Answer 4: (D) INDONESIA

Q5: Which is the primary item used to make Kurkure?

Answer 5: (C) CORN

Q6: Which of these is usually printed with a 9×9 grid?

Answer 6: (A) SUDOKU 

Episode 130 – Pubg vs GTA

Q1: A cummerbund is worn around which part of the body?

Answer 1: (C) WAIST

Q2: Which of these is not a type of bed?

Answer 2: (D) LOUNGER

Q3: Which of these is not a phone charging connector?

Answer 3: (C) HDMI

Q4: Which of these is a type of jacket?

Answer 4: (D) BOMBER

Q5: Which of these heels shares its name with a knife?

Answer 5: (A) STILETTOS

Q6: San Andreas is part of which of these gaming series?

Answer 6: (B) GTA

About The Flipkart Baazi Ek Minute Ki Quiz:

All Sirf Ek minute Flipkart Answers today is correct & Updated very fast on the internet. this show is new & you have the opportunity to win super coins, Vouchers & Gadgets. our experts suggest that you have to play Flipkart sirf ek minute quiz very fast once the new episode goes live. we update this page very fast on the internet so don’t worry just bookmark this page.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: